header img

Перші страви

Назва страви Вага Ціна
Борщ український з солоною пiдчеревиною
(соковита свинина, квасоля, свіжі овочі, подається  з підчеревиною, часником, зеленою цибулею, сметаною та хлібом)
300/50/50 г 129,00
Юшка рибна
(зварена на рибному бульйоні, подається зі шматочками сьомги та запашною зеленню)
300 г 79,00
Сирний крем-суп
(крем-суп на основі м’якого сиру)
300 г 69,00
Грибний крем-суп
(крем-суп з печерицями та оливковою олією)
300 г 75,00
Легкий суп з курячої грудки та домашньою лапшою
(подається з перепелиним яйцем)
300 г 57,00
Фірмова окрошка
(сезонне меню) (готується на основі мацуна з додаванням свіжих огірків, цибулі та зелені)
300 г 75,00

ЗАБРОНЮЙТЕ СТОЛИК ПРЯМО ЗАРАЗ:
Book a table
Contact Details